11. marts 2019

Holdturneringen

af Torsten Lindestrøm.

1. holdet blev nr. 2.

Desværre endte 7. og sidste runde med et klart nederlag til Viby på 2½-5½. Før runden regnede vi med, at vi stadig havde en chance for oprykning med en god præstation mod Viby. Det viste sig at være korrekt, da vores direkte modstander til oprykning, Springeren fra Kolding, også tabte deres match, dog kun 3½-4½. Set i bakspejlet kunne vi have "nøjedes med" at vinde over Viby med 5-3, men fra start var vores taktisk at spille på gevinst i alle partier, da vi jo i udganspunktet ikke vidste, hvor stort vi skulle vinde for at overhale Springeren. Den taktik gav åbenbart bagslag.

Vi stillede med Jesper Lahn som reserve, da Wilton desværre havde knæproblemer.

På 1. bræt spillede Hans Buus remis mod Jacob Kjær. På et tidspunkt kunne Hans have vundet en gratis bonde, men remis er stadig et fint resultat. Hans har samlet scoret 3/6, hvilket svarer til hans forventede score.

På 2. bræt kom jeg selv fint ud af åbningen og fik en lovende stilling. Men som ofte før i denne sæson smuldrede det, og jeg endte med at tabe, fordi jeg pressede for hårdt på for at vinde. Personligt har det været en frustrerende hold-sæson, hvor jeg i 6 ud af 7 partier har stået bedst, men alligevel kun har formået at score 3/7, hvilket er 0,9 p. under forventet. Det bliver forhåbentlig bedre næste år!

På 3. bræt stod Iver vist lidt bedre hele tiden, men ikke nok til at få mere end remis. Samlet har Iver scoret 3,5/7, hvilket er 0,85 under forventet score.

På 4. bræt ofrede Ove en bonde for initiativ. Det så lovende ud, men ikke nok til at true modstanderen for alvor. Ove har scoret 4,5/7, hvilket er lidt under forventet.

Generelt om bræt 2-4 har vi scoret i underkanten af, hvad man kunne forvente. Vi er bedre end det, og gør det helt sikkert bedre næste år!

På 5 bræt tabte Ingolf hurtigt. Jeg er ikke sikker på, hvad der gik galt, men Ingolfs konge blev fanget i midten. Ingolf har samlet scoret 3/5, hvilket stort set svarer til den forventede score. En godkendt præstation!

På 6. bræt oftrede Henrik en bonde i åbningen og fik en lovende stilling, men også dette parti ebbede ud i remis. Henrik startede med 5/5 og endte samlet på 5,5/7, hvilket er næsten 1 p. over forventet score. En god præstation der beviser, at Henriks agressive spille-stil stadig virker!

På 7. bræt havde Ole 6/6 inden dagens runde. Jeg husker ikke, at en spiller fra Esbjerg Skakforening nogensiden har scoret 7/7 i divisionsturneringen (både Jens Ove Fries Nielsen og Per S. Sørensen har haft 6/6 men begge tabte 7. runde). Det skete desværre heller ikke denne gang. Det så ud til, at Ole fik en god stilling i åbningen, men i midtspillet gik det den anden vej og Ole endte med at tabe. Ærgerligt, men det ændrer ikke på en samlet god præstation med 6/7 og en ratinggevinst på 24 p.

På 8. bræt spillede Jesper Lahn R. en remis. Partiet så meget lige ud hele vejen.

Som nævnt måtte Lars Wilton melde afbud i sidste runder. Hvem ved... måske det havde givet de ekstra nødvendige 2½ p. hvis Lars havde været med... Lars har spillet 5 partier i sæsonen hvilket har givet 3,5 p. - svarende til et ratingplus på 13p. Et godt come-back af Lars!

Reserver: Vi har brugt 3 spillere som reserver i år. Fremhæves skal Lars Husum, der har scoret 3/3. Flot!

Samlet set en godkendt præstation af holdet, hvor vi samlet har scoret over forventet. Vi lå længe til oprykning - faktisk til halvvejs gennem 6 rundes topkamp mod Springeren, hvor vi stod til at vinde ca. 5-3. I stedet tabte vi som bekendt 3½-4½, og selvfølgelig også et antiklimaks at tabe sidste runde til Viby, selvom det stadig var nok til en 2. plads.

Vi vender (stærkt) tilbage næste sæson!

Se gruppen samt enkeltresultater.

11. marts 2019

Holdturneringen

af Hans Viborg.

2. holdet blev (også) nr. 2.

Hvor 1. holdet sluttede sæsonen af med en nedadgående formkurve de sidste kampe, gik det modsat for 2. holdet, der i de sidste kampe langt om længe levede op til den forventede score. Holdet sluttede sæsonen af med en sikker 5½-2½ sejr over Stouby.

Stouby lå ellers et point foran ESF inden den afsluttende runde, men med sejren sluttede 2. holdet som en flot nr. 2 i Mesterrække 2. Tillykke til Gråsten med oprykning til Mesterrække 1 – en oprykning, der allerede var stort set sikret inden den afsluttende runde.

Udgangspunktet var ellers ikke for godt inden kampen. Afbud fra Ricardo og Steven. 1. holdet havde afbud fra Wilton og tog derfor Jesper med. Vi manglede derfor tre ud af de fire øverste pladser. Heldigvis trådte Andreas, Svend og Claus til, så vi var fuldt hold. Det viste sig dog, at Stouby også havde afbud i toppen og endda ikke kunne stille med mere end 7 mand, hvilket udjævnede oddsene betragteligt.

På 1. bræt spillede Lars Husum et godt parti, hvor han en overgang så ud til at vinde. En usikker, eller skal vi blot sige manglende, kongestilling, betød dog, at modstanderen kunne jage Lars' konge rundt og partiet endte i en remis.

Selv spillede jeg på 2. bræt en egentligt udmærket Grünfelder med hvid. Efter en hel del afbytninger og lige stilling, havde jeg mulighed for en gevinststilling i et slutspil med fribønder, men dog også uligefarvede løbere. En forkert trækfølge fra min side gav dog lige akkurat modstanderen mulighed for at sikre en remis.

Michael spillede med sort Ulvestad variationen i en Fried Liver attack. Det endte op med en stilling, hvor Michael så ud til at have mulighed for at gennemtvinge et kongeangreb eller få en officersgevinst, men dette overså Michael vist. Senere satte modstanderen et tårn i slag, hvorefter det var slut.

Andreas spillede en ret hurtig remis på 4. bræt, af hvilken jeg ikke så meget. På 5. bræt ebbede Thomas parti ud i en remis og det samme gjalt Jens Kr. på 6. bræt. Svend Madsen havde et tilsyneladene ret lige parti med bønder, dronninger og en let til hver. Svend pressede dog på og med dronningeskakker, officersafbytning m.m. sad han og hyggede sig med, at snuppe modstanderens bønder en for en. Til sidst gik modstanderen dog i en mat, men da var det alligevel overstået.

Resultatet betød at holdet sluttede på en sikker andenplads, hvilket må siges at være flot i forhold til placeringen blot få runder før.

Som holdleder vil jeg gerne takke alle spillere for indsatsen i den forløbne sæson. Ricardo De La Calle Arambarú, der som ny spiller og klubmedlem, har stillet op til de svære kampe på førstebrættet. Det har været en hård start for ham, men meget vigtigt for holdet, at han stillede op. Jens Kr. Pedersen , der med 5½/7 blev holdets topscorer. Jesper der med 4½/5 leverede 90% score og 1,25 over forventet. Thomas Jøker med 4/5 og Michael Rozenfeld med 4/7 har også leveret i år. Lars Husum, der ellers har haft stor succes i de kampe, hvor han spillede på 1. holdet (3/3!), har på 2. holdet haft en sæson mere på det jævne. Det samme gælder holdlederen selv, der med 2½/7 ikke har haft den bedste sæson.

Til sidst en stor tak til det hold(!) af reserver, der villigt har stillet op, når der har været brug for dem. Tak til Bent Radoor, Steven Jessen, Andreas Kinch, Svend Madsen, Henrik Krüger, Claus Rasmussen og sidst men ikke mindst Jørgen Tranberg Jensen.

Se gruppen samt enkeltresultater.

7. marts 2019

Klubturneringen

Så blev spændingen udløst og grupperne afgjort i den sidste runde af sæsonens tredje klubturnering

Mesterklassen blev med 4/5 vundet Torsten, der i sidste runde vandt over Ricardo, medens den nærmeste konkurrent Steven tabte til Jesper. Steven delte dog 2. pladsen med Lars, der vandt over Svend.

Basis 1 blev vundet af Hans, der med en gevinst over Thomas nåede 4 points. Han blev efterfulgt af Michael, der vanedt over Karl og opnåede 3½ points. Jørgen vandt over Henrik, hvorved de begge nåede 2½ og en delt 3. plads.

Basis 2 blev vundet Joel med 4 points efter en sejr i sidste runde mod Nikolaj. Claus satte sig på 2. pladsen med en gevinst mod Niels. Ewald delte med Finn, hvorved de begge sammen med Tolga delte 3. pladsen med 3 poinhts.

Se grupper og resultater.

Lars Husum fører fortsat i kampen om klubmesterskabet, hvor Lars, Ove og Torsten hver har en turneringssejr, men Lars er den af de tre, der har scoret flest points. Jørgen Tranberg, Claus Rasmussen og Michael Rozenfeld er de medlemmer, der i sæsonens tre afholdte klubturneringer har scoret flest points (10). De følges af Ewald Munksgaard, der har scoret 9½ points.

1. marts 2019

Klubturneringen

Der blev søndag og tirsdag spillet tre partier i klubturneringen.

Se grupper og resultater.

Grp.Hvid SortRes.
B1Michael Tranberg Rozenfeld-Thomas Jøker½ - ½
B1Karl Carlsen-Jørgen Tranberg Jensen0 - 1
B2Claus Rasmussen-Finn Overgaard½ - ½

Inden sidste runde ser det ud til at Mesterklassen bliver vundet af enten Steven eller Torsten, der begge har 3 points. De møder hhv. Jesper og Ricardo.

I Basis 1 kan Hans, der har 3 points, vinde gruppen med en sejr over Jøker. Henrik og Michael følger dog tæt efter med 2½ points. En remis er også tilstrækkeligt til oprykning for Hans på grund af bedre korrektion, men Jøkers selvtillid fejler som sædvanligt ikke noget, og han har bebudet, at han vil gå all-in og tage pointet.

Basis 2 føres af Tolga og Joel med 3 points. Tolga har dog spillet alle partier og kan derfor blive overhalet af enten Claus eller Finn. Ewald har også muligheden, men det kræver at han vinder sine resterende partier meod hhv. Niels og Finn. Niels, der har været syg, mangler at spille to hængepartier inden tirsdag, hvilket kan blive svært.

1. marts 2019

Holdturneringen

af Hans Viborg.

Mesterrække 2: Holdet mødte tirsdag i 6. runde Ribe, der sidste år rykkede ned fra Mester 1. Ribe er dog ikke så stærke som for blot få år siden. Desværre måtte vores 2. bræt Steven melde afbud om tirsdagen pga. sydom. Heldigvis kunne Henrik Krüger stille op med kort varsel. Ribe var dog også ramt af afbud, idet de stillede op uden deres normale 1. bræt Peter Martin Leimand.

Vi havde en forventet score på hele 5,94-2,06 i vores favør, men som set i tidl. runder har holdet haft svært ved at leve op til en forventet score. Denne gang gik det dog anderledes, eftersom Ribe blev sendt hjem med et nederlag på hele 6½-1½.

Sejren blev sikret gennem sejre til Ricardo Arambarú, Lars Husum, Michael Rozenfeld, Jens Kr. Pedersen og Henrik Krüger. Jesper Lahn, Hans Viborg og Thomas Jøker spillede remis. Specielt de øverste to brætter skal fremhæves idet Ricardo spillede et flot parti på førstebrættet og Lars sikrede en gevinst i et parti, hvor han længe havde en lille fordel, men var i kraftig tidsnød..

Efter sejren indtager holder 3. pladsen i gruppen. 7. runde spilles søndag d. 10. marts, hvor alle hiold samles i Ribe. Modstanderen er Stouby, som har 1 point mere end os på 2. pladsen.

Se gruppen samt enkeltresultater.

1. marts 2019

Holdturneringen

af Torsten Lindestrøm.

1. holdet tabte topkampen knebent.

Desværre endte 6. rundes topkamp mod Springeren, Kolding med et knebent nederlag på 3½-4½. Det var første gang i sæsonen, at 1. holdet tabte og samtidig første gang at holdet scorede under forventet (0,25 p.), men det kunne sagtens være gået anderledes, som det fremgår af beskrivelsen herunder.

Faktisk så det godt ud for os efter de første par timer, da Henrik havde vundet en del materiale i åbningen, Torsten stod klart bedst, og det samme gjorde Lars Husum. Kun Iver og Wilton var i problemer. Desværre gik det galt på flere brætter op mod tidnøden.

På 1. bræt holdt Hans Buus længe stand mod deres stærke IM'er, Attila. Hans måtte dog ned til sidst. På 2. bræt kom Torsten bedst ud af åbningen, og havde stor fordel frem til træk 30, hvor en simpel overseelse vendte partiet rundt med tab til følge.

På 5 bræt tabte Lars som sort en bonde i 9. træk. Stille og roligt fik han dog modspil og det endte i et tårnslutspil, hvor Lars havde en lille fordel på grund af et aktivt tårn. Heldigvis fejlede modstanderen i tidnøden, således at vi fik en vigtig sejr her. Godt kæmpet Lars!

På 6. bræt vandt Henrik som sagt materiale allerede i åbningen og havde stor fordel frem til tidnøden, hvor et par fejl vendte partiet rundt. Et meget ærgerligt nederlag. På 7. bræt spillede Ole endnu et godt parti og vandt i fin stil. Ole har nu 6/6 som topscorer på holdet! Ingolf meldte sig syg om lørdagen. Heldigvis trådte Lars Husum til med kort varsel. Lars vandt et godt pari og har nu som reserve 3/3. Godt gået (spillet!).

Et samlet nederlag på 3½-4½ der nemt i stedet for kunne have været en sejr til os på fx 5-3. Vi er nu ikke længere nr. 1, men er dog kun ½ point efter Springeren. I sidste runde skal vi hente 1 point på dem, da de har flere matchpoint end os. Springeren møder århus/Skolerne, der ligger nr. 3, og vi møder Viby, der ligger nr. 4. Det bliver spændende!

Se gruppen samt enkeltresultater.

1. marts 2019

Holdturneringen

2. division: Efter fire sejre samt et uafgjort resultat måtte ESFs førstehold indkassere et nederlag i 6. runde mod Springeren. Se Torstens omtale ovenfor.

22. februar 2019

Klubturneringen

Grp.Hvid SortRes.
MJesper Lahn Rasmussen-Ricardo De La Calle Arambarú1 - 0
B1Thomas Jøker-Karl Carlsen1 - 0
B1Hans Viborg-Henrik Krüger1 - 0
B2Tolga Us-Nikolaj Slaeimann Jensen½ - ½

Der blev tirsdag spillet fire partier i klubturneringen.

Se grupper og resultater.

22. februar 2019

Senior DM

Torsten, der var forsvarende mester i 50+ klassen, fik i år en udelt andenplads med ellers flotte 5/7. Vinder og ny dDanmarksmester blev ratingfavoritten Poul Rewitz, SK1968, der med 6/7 sikrede sig titlen.

Torsten og Rewitz lå ellers side om side efter 5 runder, begge med 4/5, men to remisser, de sidste to runder, hvor Rewitz vandt begge blev udslagsgivende. Begge spillere gennemførte turneringen uden tabspartier.

Deltagerfelt og resultater kan ses her. Se endv. omtale hos DSU.

22. februar 2019

1. Grindsted Weekend EMT

Lars Husum og Bent Radoor spillede i Mester-klassen og var begge kommet i stærkt selskab. Bent sluttede dog på en fjerdeplads med 2/5, hvilket var lidt over forventet, medens Lars endte på femtepladsen med 1½/5; lidt under forventet.

Vinder blev Thomas Stausholm Jepsen, Sydøstfyn, med 4½/5 foran Kim Henrik Skaaning-Pedersen, Evans med 3½/5.

Deltagerfelt og resultater kan ses her. Se endv. omtale hos Grindsted Skakklub

15. februar 2019

Senior DM

Torsten ligger på en delt 2.-4. plads i 50+ klassen efter to remisser de sidste to runder mod hhv. den førende Andreas J. Munch, Horsens og ratingfavoritten Poul Rewitz, SK 1968. Torsten møder i femte runde Jan Rosenberg, Springeren, der tidl. stillede op for Ribe.

Deltagerfelt og resultater kan ses her. Her kan man endv. se samtlige partier (klik på resultatet).
Arrangørerne viser nogle af partierne live. Se endv. omtale hos DSU her og her.

15. februar 2019

1. Grindsted Weekend EMT

Lars Husum og Bent Radoor deltager i Grindsted Skakklubs weekend-EMT, der spilles denne weekend. De er begge placeret i Mester-klassen.

Deltagerfelt og resultater kan ses her.

12. februar 2019

Senior DM

Torsten Lindestrøm deltager i årets Senior-DM, der afvikles på Saksild Strand nær Odder her i uge 7. Torsten, der jo er forsvarende mester i 50+, har lagt godt ud med 2/2!

Deltagerfelt og resultater kan ses her.

Arrangørerne viser nogle af partierne live. Her kan man bl.a. se begge Torstens partier fra de to første runder.

1. februar 2019

Holdturneringen

B-Række 1: 3. Holdet fik tirsdag sin anden sejr i forårsturneringen, denne gang mod Fredericia 4, som blev besejret med 2½-1½.

For ESF vandt Henrik Krüger og Jørgen Tranberg medens Tolga Us fik en remis. Claus Rasmussen tabte. Jørgen Tranberg er holdets topscorer med 5/5!.

Holdet fører gruppen inden de to resterende runder.

Se gruppen samt enkeltresultater.

1. februar 2019

Klubturneringen

Der blev tirsdag spillet et enkelt parti i klubturneringen.

Se grupper og resultater.

Grp.Hvid SortRes.
MRicardo De La Calle Arambarú-Svend Madsen½ - ½

28. januar 2019

Holdturneringen

af Hans Viborg.

Mesterrække 2: Holdet tog i denne runde mod oprykningsfavoritterne fra Gråsten. Kampen var blevet flyttet fra tirsdag, den 29/1 til søndag den 27/1, hvor 1. holdet også skulle spille.

WM Håndbold

Udgangspunktet var ikke alt for godt, da vi havde tre afbud. Jesper skulle være kampleder, Steven skulle spille for 1. holdet, og Jøker var på ferie. Heldigvis trådte Bent Radoor, Svend Madsen og Jørgen Tranberg til. På papiret en jævnbyrdig match med en forv. score på 3,72- 4,28 i Gråstens favør.

Det skulle dog vise sig, at fornøjelsen mest var på Gråstens side. For ESF blev det til fire nederlag og fire remisser – samlet et lidt skuffende nederlag på hele 2-6. Undervejs var der dog gode chancer for yderligere 1½ points, men dette løb ud i sandet og blev til nederlag i stedet for. Heldigvis kunne man senere på dagen glæde sig over håndboldlandsholdets verdensmesterskab!.

6. runde spilles på hjemmebane tirsdag d. 26. februar kl. 19. Modstanderen er Ribe.

Se gruppen samt enkeltresultater.

28. januar 2019

Holdturneringen

af Torsten Lindestrøm.

2. division: Efter 4 overbevisende sejre i træk måtte vi i 5. runde nøjes med uafgjort mod Silkeborg. Fra start var der lagt op til en meget jævnbyrdig match, og det kom til at holde stik.

uafgjort

Faktisk så det godt ud for os efter de første par timer, da Henrik havde vundet en bonde i åbningen, og Torsten, Lars og Ole stod godt. Imidlertid forsvandt fordelene i takt med at vi nærmede os tidnød. Da Steven og Iver måtte ned, skulle vi endda pludselig kæmpe for uafgjort.

På 1. bræt holdt Hans Buus en fin remis mod stærke Per Knudsen. På 2. bræt kom Torsten bedst ud af åbningen, men modstanderen forsvarede sig godt, og slutspillet var remis. På 3. bræt kom Iver fint fra åbningen, men langsomt fik modstanderen overtaget og Iver endte i et tabt slutspil. På 4. bræt fik Ove aldrig rigtig noget med hvid, og parterne enedes hurtigt om remis.

På 5 bræt fik Lars som sort hurtigt en meget behagelig stilling med sort. I fortsættelsen havde han flere afgørende muligheder, men i gensidig tidnød ebbede partiet ud i remis. På 6. bræt vandt Henrik som sagt en bonde allerede i åbningen og selvom modstanderen sprællede, holdt Henrik fast i sin fordel og vandt til sidst.

På 7. bræt spillede Ole et kampparti, der bølgede frem og tilbage. Partiet var det sidste i matchen og Ole afslog remis med ca. 1 minut tilbage på uret. Vi var bagud med 3-4 og modstanderen havde en dårlig kongestilling. Koldblodigt og stærkt af Ole at spille videre og endda vinde i fin stil til sidst. På 8. bræt fik Steven come-back da Ingolf var syg. Desværre blev Steven presset i midtspillet og endte med at tabe.

Altså samlet 4-4 og vi er dermed stadig ubesejrede som hold. Vores forventede score var 3,99, så vi har stadig scoret over forventet i alle 5 matcher 😊

Topscorer for holdet er Henrik og Ole, der begge har scoret imponerende 5/5!

Vores direkte konkurrent til oprykning, Springeren Kolding, spillede også 4-4, så der er lagt op til en spændende topkamp den 24/2 i Esbjerg!

Se gruppen samt enkeltresultater.

26. januar 2019

Klubturneringen

I tirsdags blev 3. runde i klubturneringen afviklet. Der blev spillet ialt 6 partier.

Se grupper og resultater.

19. januar 2019

Holdturneringen

af Claus Rasmussen.

ESF3 var endt i B-rækken og tog imod Evans 4. Holdet bestod af: 1. Bræt: Henrik Krüger, 2. Bræt: Claus Rasmussen, 3. Bræt: Jørgen Tranberg og på 4. bræt: Tolga Us, der havde debut. Vi var favorit med en forventet score på 2,33 – 1,67.

Det var igen Jørgen, der var hurtig til at afslutte sit parti med sin 4. gevinst i lige så mange opgør, Henrik spillede også et godt parti og vandt, kort efter sluttede Tolga sit parti flot af og bragte os foran 3 – 0, flot spillet, alle tre 😊. Jeg sad tilbage og kæmpede længe bagud med en kvalitet, jeg fik dog skabt balance i partiet og til sidst også et halv point.

Resultat: ESF3 – Evans4 3,5-0,5

Se gruppen samt enkeltresultater.

19. januar 2019

Klubturneringen

Der blev tirsdag spillet tre partier, i klubturneringen.

Mest bemærkelsesværdigt var Stevens gevinst over Torsten.

Se grupper og resultater.

Grp.Hvid SortRes.
MTorsten Lindestrøm-Steven Jessen0 - 1
MLars Husum-Jesper Lahn Rasmussen1 - 0
B2Ewald Munksgaard-Joel Nødskov Christensen½ - ½

16. januar 2019

Holdturneringen

I Mesterrække 2 vandt Esbjerg Skakforenings 2. hold for 3. gang i træk med 4½-3½. Denne gang over Nr. Snede.

Bent Rømer Radoor, Lars Husum og Jesper Lahn Rasmussen vandt, Steven Jessen, Michael T. Rozenfeld og Jens Kr. Pedersen spillede remis medens Hans Viborg og Jørgen Tranberg Jensen tabte.

Jesper Lahn Rasmussen er holdets topscorer med 4/4.

5. runde spilles på hjemmebane søndag den 27. januar kl. 12, hvor modstanderen er topholdet fra Gråsten.

Se gruppen samt enkeltresultater.

16. januar 2019

Holdturneringen

af Torsten Lindestrøm.

Esbjerg Skakforenings 1. hold vandt for fjerde gang i streg i skakkens 2. division, da holdet mødte Evans 2 fra Vejle. Det blev en sikker sejr på 6½-1½.

For Skakforeningen vandt Hans Buus Pedersen, Owe W. Hartvig, Lars Wilton, Ole Bønnelykke og Henrik Tranberg Jensen, mens Torsten Lindestrøm, Iver Poulsen og Ingolf Nicolajsen alle spillede remis. Topscorer for holdet er Ole Bønnelykke og Henrik Tranberg Jensen, der begge har vundet 4 partier.

I øvrigt har holdet slet ingen partier tabt ud af de 32 partier, der indtil nu er spillet. I de 4 første runder har holdet hver gang scoret over den forventede score, og alle spillere på holdet har scoret over forventet. En meget stabil præstation, der lover godt for de resterende 3 runder.

Esbjerg Skakforening fører fortsat divisionen knebent foran Springeren fra Kolding. Afstanden er dog kun ½ point, så alt tyder på at oprykningen til 1. division skal afgøres i det indbyrdes opgør i 6. runde den 24. februar, hvor vi spiller på hjemmebane.

5. runde spilles på hjemmebane søndag den 27. januar kl. 12, hvor Silkeborg er modstanderen.

Se gruppen samt enkeltresultater.

8. januar 2019

Klub- og holdskak

3. klubturnering er nu klar. Se grupperne.

2. hold - Mesterrække 2: Gråsten har, med henvisning til reglementets afstandsregler, ønsket at flytte ESF2-Gråsten1 fra tirsdag d. 29. januar kl. 19:00 til søndag d. 27. januar kl. 12:00.

3. hold - B-række 1: På baggrund af resultaterne i forrunden i efteråret er 3. holdet endt i B-række 1, her i foråret. Kampdatoer bliver tirsdag d. 15/1, tirsdag d. 29/1 samt mandag d. 11/3. Se skema m.m. her.

Kampflytningen, samt B-rækkens spilledatoer påvirker 3. klubturnering en del - specielt de to tirsdage, hvor 3. holdet spiller hjemmekampe. Programmet er derfor ændret således, at alle bortset fra 3. holdets spillere spille 2. runde i klubturneringen d. 15/1. 3. holdets spillere spiller i stedet for 2. runde d. 26/2. Til gengæld er der nu mulighed for at spille hængepartier både d. 29/1 og d. 19/2