23. februar 2023

3. klubturnering

Der blev i tirsdags spillet to hængepartier.

Grp.Hvid SortRes.
MBent Radoor-Sauran Bekmukhanov1 - 0
B1Tobias Iversen-Claus Rasmussen1 - 0

Se grupperne her.

I Basis-klassen betød resultatet at Tobias Iversen med 3½/4 allerede nu er sikker på at vinde gruppen og dermed har mulighed for at spille i Mesterklassen i 4. klubturnering.

I Mester rykkede Bent Radoor med 2½/4 op på en førsteplads, han deler med Henrik Krüger og formanden, så her er der intet, der er afgjort.

12. februar 2023

Klubturneringen

4. runde i klubturneringen blev spillet i tirsdags.

Mester føres af formanden og Krüger, begge med 2½/4 foran Lucas og Husum, der har 2/3.

I Basis 1 har Tobias Iversen lagt sig i spidsen med 2½/3, så han har endda et hængepartti i baghånden. Ikke mindre end tre spillere følger efter med 2 points.

Se grupperne her.

1. februar 2023

3. klubturnering

Der blev i tirsdags spillet et enkelt hængeparti.

Se grupperne her.

Grp.Hvid SortRes.
MSauran Bekmukhanov-Lars Husum½ - ½

1. februar 2023

Holdskak

1. division, grp. 2

ESFs 1. hold spillede i søndags ude mod SK1968 2. Holdene var relativt jævnbyrdige i deres opstilling, hvilket også fremgår af det forventede resultat, som var 3,82-4,18 til ESF, men også af det endelige resultat: uafgjort 4-4.

Iver Poulsen og Lars Husum vandt begge. John Rødgaard, Ove Weiss, Torsten Lindestrøm og Henrik Tranberg fik remis medens Hans Buus og Ole Bønnelykke tabte.

Holdet ligger efter 5 runder på en 4. plads med 19½ points, kun et halvt point efter Silkeborg på 3. pladsen.

Se gruppen samt enkeltresultater.

Mesterrækken

2. holdet var søndag draget til Tønder. Holdet var forholdsvis tæt på stærkeste opstilling og der var udsigt til en jævnbyrdig match med et forventet 4,69-3,31 til Tønder.

Resultatet på 5-3 var derfor ikke uventet. ESF kunne dog have scoret yderligere. Jørgen Tranberg førte med et par bønder, da han gik i en gaffel. Hans overså en god mulighed i midtspillet, hvilket modstanderen syntes han ville gøre opmærksom på ved sit træk umiddelbart efter. Claus mente også, han havde haft gode muligheder undervejs, så samlet set var nederlaget vist vores egen skyld.

Jesper Lahn, Bent Radoor og Svend Madsen vandt medens Michael Rozenfeld, Hans Viborg, Lucas Jensen, Blaus Rasmussen og Jørgen Tranberg alle tabte. Efter 5 runder ligger holdet på en delt 5. plads.

Se gruppen samt enkeltresultater.

B-række midt

3. holdet spillede tirsdag deres sidste match i denne sæson hjemme mod Topholdet Kolding 2. Den forv. score var 1,39-2,61 men det endte alligevel med et nederlag på hele ½-3½. Tobias Iversen fik en halv medens Joel Christensen, Claus Rasmussen og Jørgen Tranberg alle tabte.

Holdet sluttede dermed på en delt 3.-4. plads sammen med Fredericia 4, begge hold med 7½ points og 4 matchpoints.

Se gruppen samt enkeltresultater.

31. januar 2023

Klubturneringen

3. runde i 3. klubturnering blev spillet i tirsdags.

I Mester vandt Lucas over formanden og Krüger spillede remis mod Radoor. Lucas og Krüger har dermed lagt sig i spidsen af gruppen, begge med 2/3! Der resterer dog et par hængepartier.

I Basis 1 vandt Claus over Karl, medens de øvrige spillede remis. Efter 3 runder er gruppen utrolig tæt med fire spillere med 1½/3 og to med 1/3. Dog mangler Claus og Tobias at spille et hængeparti.

Se grupperne her.

23. januar 2023

3. klubturnering

Der blev i tirsdags spillet et enkelt hængeparti.

Se grupperne her.

Grp.Hvid SortRes.
MJesper Lahn Rasmussen-Bent Radoor1 - 0

23. januar 2022

Holdskak

1. division, grp. 2

Divisionsholdet spillede i søndags hjemme mod Aarhus/Skolerne 2. ESF var i noget nær stærkeste opstilling, medens modstanderen stillede med et par reserver.

Matchen endte 5-3 til ESF, hvilket ikke var langt fra det forventede 5,43-2,57. Hans Buus, Ove Weiss og Lars Husum vandt, John Rødgaard, Iver Poulsen, Torsten Lindestrøm og Ole Bønnelykke fik remis, medens Henrik Tranberg tabte.

Efter 4 runder ligger holdet på en 4. plads med 15½ points. Holdene, der er placeret 3-6 ligger dog tæt indefor kun to points.

Se gruppen samt enkeltresultater.

Mesterrækken

2. holdet mødte samtidigt Gråsten 1. Holdet manglede bl.a. Formanden, der var kampdommer samt Michael Rozenfeldt, Thomas Jøker og Lucas Jensen. I stedet for spillede Henrik Krüger, Sauran Bekmukhanov, Tobias Iversen og Claus Rasmussen og de gjorde det godt med 3/4! Gråsten havde dog også fire afbud, så de var ikke bedre stillet.

Den forv. score var 4,19-3,81, så jævnbyrdigheden var stor. ESF tabte på de øverste to brætter, spillede de to næste remis og vandt på de fire nederste, så slutresultatet blev 5-3 til ESF, hvilket var et ret tilfredsstillende resultat.

Svend Madsen, Sauran Bekmukhanov, Tobias Iversen og Claus Rasmussen vandt alle, Hans Viborg og Christoffer Vinther spillede remis medens Henrik Krüger og Bent Radoor tabte. Efter 4 runder ligger holdet på en delt 4.-5. plads sammen med Tønder, som er næste modstander!

Se gruppen samt enkeltresultater.

B-række midt

3. holdet spillede tirsdag hjemme mod Springeren 3. Holdet spillede igen en god kamp og vandt med hele 3½-½ (forventet 2,76-1,24). Sauran Bekmukhanov, Joel Christensen og Jørgen Tranberg vandt alle, medens Claus Rasmussen spillede remis.

Med kun én runde tilbage er holdet placeret som en flot nr. 3 med 7 points.

Se gruppen samt enkeltresultater.

12. januar 2023

3. klubturnering

2. runde i klubturneringen blev spillet i tirsdags.

Tirsdag d. 17. spiller 3. holdet hjemme. For spillere, der ikke deltager på 3. holdet, er der mulighed for at spille hængepartier.

Se grupperne her.

4. januar 2023

3. klubturnering

Der blev kun spillet 4 partier i 1. runde af sæsonens 3. klubturnering.

Se grupperne her.