14. december 2010

2. Klubturnering 2010/11

2. Klubturnering er færdigspillet. Husum og Viborg delte i Mesterklassen. Thomas Jøker, Frede Jørgensen og Kurt Brandt blev de øvrige oprykkere. Se alle resultaterne.

7. december 2010

Holdturnering 2010/11 M-hold

M-holdet vandt 5-3 i den udsatte kamp mod Fredericia 2. Se holdturneringen.

5. december 2010

Holdturnering 2010/11 1. division

ESF tabte i 1.division hjemme mod Viborg 3½-4½. Se referat og de øvrige resultater.

4. december 2010

DM i hurtigskak

DM 2012

7.plads til Amalie i DM i hurtigskak for kvinder.
Se turneringsresultater.

2. december 2010

DM i Skoleskak

Skoleskak

Gode resultater af Esbjergs spillere i slutstævnet for DM i Skoleskak.
Se referat.

30. november 2010

Holdturnering 2010/11 A-, B- og M-hold

A-holdet vandt 3-1 over Jerne 2. Mandag tabte B-holdet 0-4 ude mod Helle 1. I Mester 2 blev kampen mod Fredericia 2 udsat ; men der blev spillet partier forud i klubturneringen.

21. november 2010

ESF tabte i 1.division ude mod Læseforeningen med 3-5. Se referat og resultater. I Mester 2 vandt vi til gengæld torsdag aften 5-3 ude mod Evans 4, se resultaterne i gruppen.

16. november 2010

Holdturnering 2010/11 A- og B-hold

B-holdet spillede 2-2 mod Helle 2, mens A-holdet vandt 3-1 over Varde 2. Se resultaterne på hjemmesiden for 4hk.

13. november 2010

SGP3

SGP3 blev vundet af Jens Ove og Niels Jørgen Fries Nielsen. Bedste under 1900 blev Sven Michelsen og under 1700 Tommy Hansen. I alt 14 deltagere. Se resultater i tabel.

19. oktober 2010

Handicapturnering

Handicapturnering blev vundet af Lars Husum, der fik et skrabelod (med gevinst) i præmie. Klubturneringen er færdigspillet. Se alle resultaterne.

1. Klubturnering 2010/11

1. Klubturnering er færdigspillet. Se alle resultaterne.

11. september 2010

Xtracon

Lars Wilton vandt i 9.runde af Xtracon og sluttede med 4½ point. Se resultater fra turneringen.

31. august 2010

Generalforsamling 2010

Generalforsamlingen

Udenfor dagsordenen blev Jesper Lahn Rasmussen foreslået og valgt som æresmedlem af Esbjerg Skakforening af generalforsamlingen. Anledningen var, at han allerede har været formand i 25 år. Samtidig blev han så genvalgt som formand for det 26.år (i træk)!

29. august 2010

NM for piger

Amalie blev nr.3 i B-gruppen ved Pige-NM.

25. august 2010

Nyheder

Lars Wilton skifter til ESF og deltager i XtraCon5 for at komme i form til 1.division. Ove Weiss deltager i Barcelona Sants.

24. august 2010

Opgaveaften

Alle hold løste alle 12 opgaver på den afsatte tid, men Ragnars hold vandt, idet de fandt to løsninger på opgaven til venstre!

17. august 2010

Simultan

Klubben startede med simultan af klubmester Ove Weiss Hartvig mod 10 fremmødte spillere. Ove vandt 6,5-3,5. Vindere var Ragnar, Polle, Jesper mens Ejvind spillede remis.

5. august 2010

Lundeborg

Henrik Tranberg og Sven Michelsen vandt hver en gruppe i Lundeborg.

2. august 2010

Politiken Cup

Gunnar Pedersen har deltaget i simultan mod Svidler under Politiken Cup. Se referat, resultat og parti.

23. maj 2010

Pokalfinalen 2010

Pokalfinale

Triumf for ESF ved Pokalstævnet i Nyborg.
Se referatet og det første partimateriale.

11. maj 2010

Hurtigskak

Torben Jensen klubmester i hurtigskak med 6½ p foran Jens Kr Pedersen med 6 p.

27. april 2010

4. Klubturnering 2009/10

4. Klubturnering er færdigspillet. Ove Weiss Hartvig NY KLUBMESTER. Ragnar Hansen og Jørgen Tranberg Jensen blev suveræne oprykkere. Se resultaterne. Alternativt kan man fortsætte med at spille tirsdage i Ølgodturneringen, Varde.

17. marts 2010

Pokalmester

Pokalmester

Torsten Lindestrøm blev årets pokalmester.
Se resultaterne.

11. marts 2010

Skoleskak 50 år

Skoleskak

Skoleskak holder 50 års jubilæum i Sædding-Centeret lørdag den 13. marts kl. 10:00-13:00. Gratis turnering for børn og unge under 20 år!
Se pressemeddelse.

9. marts 2010

Holdturnering 2009/10 A- og D-hold

2.holdet sluttede trods 3½-4½ mod Evans 4 på andenpladsen i A-rækken og placeres dermed i Mester 2 i næste sæson. 3.holdet vandt 3-1 over Varde 3 og sikrede sig dermed 1.pladsen!! Se A-rækken og D-række Vest.

7. marts 2010

DM for piger 2010

DM for piger

TILLYKKE til Amalie, der vandt pige-DM for 3.gang!!
Se referat.

Holdturnering 2009/10 1. division

1.divisionsholdet klarede frisag med en 6.plads ved at vinde sidste kamp med 4½-3½ over Skødstrup. Se referat og 1. division gruppe 2.

2. marts 2010

3. Klubturnering 2009/10

3.klubturnering er færdigspillet. Jesper Lahn Rasmussen fik sin første sejr i mesterklassen og ligger nummer to i kampen om klubmesterskabet inden 4.turnering, som starter 23.03. Oprykkere blev Bo Møller Nielsen og Karl Carlsen. Se resultaterne.

23. februar 2010

Holdturnering 2009/10 A-hold

Husum kunne kun samle en "bilfuld" spillere, men med en stor bil og god holdmoral vandt 2.holdet med 6-2 ude over Springeren 3.

21. februar 2010

1.divisionsholdet tabte søndag i vinterferien (??) med 3-5 til Silkeborg og nærmer sig bunden. Se referat.

2. februar 2010

2.holdet vandt en stor sejr på 6½-1½ hjemme mod Grindsted, der dog måtte møde frem med 5 spillere. 3.holdet vandt en overraskende sejr på 2½-1½ ude mod Jerne 2.